Skip to main content
Bel voor Snelle Hulp
Mail ons uw probleem

Ervaar een stressvrije Vochtbestrijding

Persoonlijke Aanpak en Snelle Respons

Bij Vernast begrijpen we het belang van snelle en persoonlijke aanpak bij vochtproblemen. Binnen 48 uur na uw aanvraag via ons contactformulier of online boekingssysteem, neemt een van onze medewerkers contact met u op voor een behoefteanalyse en het plannen van een inspectie.

Na het eerste contact leggen we uw gratis inspectie definitief vast, afgestemd op uw voorkeuren. U ontvangt een gedetailleerde bevestiging met alle afspraakgegevens en uw persoonlijke contactinformatie, zodat u steeds een duidelijk aanspreekpunt heeft.

Onze planning is gericht op efficiëntie en vertrouwen. Wij luisteren naar uw behoeften om ervoor te zorgen dat onze aanpak zowel technisch doeltreffend als persoonlijk afgestemd is, voor een naadloze ervaring van begin tot eind.

Efficiënte en Deskundige Uitvoering

Na een nauwkeurige inspectie en diagnose van uw vochtprobleem, stellen we bij Vernast een offerte samen die precies aansluit bij de specifieke eisen van uw situatie. Voor grotere of ingewikkeldere projecten nodigen we u uit op ons kantoor voor een grondige bespreking en overhandiging van de offerte.

Eenmaal akkoord met de offerte, zetten we vaart achter de projectplanning, gericht op een snelle en efficiënte uitvoering. Onze deskundige technici combineren kwaliteitswerk met minimale overlast voor u, terwijl we u voortdurend op de hoogte houden en beschikbaar blijven voor al uw vragen en advies.

Flexibele Betalingsstructuur

Na de bevestiging van onze offerte zetten we bij Vernast direct de projectplanning in gang. Als eerste stap vragen we om een aanbetaling van minstens 30% van de totale offertewaarde, wat de aanvang van de werkzaamheden inleidt.

Terwijl het project zich ontvouwt, faciliteren we betalingen in overeenstemming met de voortgang van de werkzaamheden. Deze gefaseerde betalingsstructuur biedt u de flexibiliteit om de financiën overeenkomstig de projectontwikkeling te beheren en verzekert een vloeiende voortzetting van de werkzaamheden.

Voor elke uitgereikte factuur hanteren we een betalingstermijn van 7 dagen, wat bijdraagt aan een heldere en gestroomlijnde financiële afhandeling. Dit zorgt voor transparantie en gemak in het financiële traject van uw project, waarmee we streven naar een zorgeloze ervaring voor onze klanten.

Uitgebreide Garanties voor Duurzame Resultaten

Bij Vernast zetten we ons in voor duurzame kwaliteit, ondersteund door solide garanties. Voor behandelingen tegen opstijgend vocht bieden we een lange garantie van 30 jaar, waarbij we wel uitgaan van een onveranderde vochtbron. Dit benadrukt onze toewijding aan langdurige oplossingen.

Voor kelderafdichting en gevelhydrofuge verstrekken we respectievelijk 10-jarige garanties, als bewijs van onze vertrouwen in de effectiviteit en duurzaamheid van deze behandelingen. Bovendien bieden we een garantie van 6 maanden op de afwerking van onze projecten, waarmee we de nadruk leggen op ons oog voor detail en afwerkingskwaliteit.

Voortdurende Zorg en Controle na Oplevering

Bij Vernast streven we naar een blijvende oplossing voor vochtproblemen, waarbij onze betrokkenheid verder reikt dan de initiële oplevering. Zes maanden na de voltooiing van het werk, bieden wij een kosteloos controlebezoek aan. Dit maakt deel uit van onze inspanningen om uw tevredenheid en een gezonde leefomgeving op lange termijn te garanderen.

Tijdens dit bezoek beoordeelt ons team de effectiviteit van de behandeling op lange termijn. Ze controleren of de resultaten bestendig zijn en of verdere actie vereist is om een optimale omgeving te handhaven. Deze aanpak benadrukt onze toewijding aan duurzame kwaliteit en klanttevredenheid.

Onze voortdurende zorg en aandacht na de oplevering onderstrepen ons engagement voor hoogwaardige vochtbestrijding. Het is onze manier om ervoor te zorgen dat elke oplossing die we bieden, niet alleen tijdelijk, maar blijvend effectief is, zodat u met vertrouwen kunt genieten van een droge en gezonde ruimte.

Financiële Ondersteuning voor Uw Vochtproblemen

Voor het financieren van vochtbestrijdingswerkzaamheden in uw woning, biedt de Vlaamse overheid premies aan. Deze financiële steun is bedoeld om huiseigenaren te assisteren bij het dekken van de kosten die voortvloeien uit dergelijke projecten, ongeacht hun grootte.

Voor een duidelijk overzicht van de beschikbare premies en de aanvraagprocedure, verwijzen we u naar onze premiepagina. Daar vindt u alle nodige informatie om optimaal gebruik te maken van deze overheidssteun voor uw vochtbestrijdingsinitiatieven.

Een Vraag?
Zo Opgelost!

Vragen over vochtbestrijding? Bekijk onze FAQ voor snelle antwoorden. Voor meer hulp, bel onze expert op 036899065.

Opstijgend vocht?

Wat is opstijgend vocht?

Opstijgend vocht is grondvocht dat door de stenen in de muren wordt geabsorbeerd, vergelijkbaar met hoe een spons continu water opneemt. Het maakt de onderkant van muren, zowel binnen als buiten, steeds vochtiger en kan tot aanzienlijke schade leiden.

Oorzaak van opstijgend vocht

Opstijgend vocht kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende is het ontbreken van een effectieve waterkering, waardoor grondvocht via de fundering onbelemmerd in de muren kan trekken. Beschadiging of onjuiste plaatsing van een vochtscherm kan ook leiden tot problemen met opstijgend vocht.

Opstijgend vocht in binnenmuren

Vocht kan zowel in binnenmuren als buitenmuren optreden. Binnenmuren die last hebben van vocht kunnen leiden tot een ongezonde binnenomgeving, zoals een muffe geur, schimmelvorming, en loskomend pleisterwerk of behang. Muurinjectie is echter vaak een effectieve oplossing.

Gevolgen van opstijgend vocht

Optrekkend vocht kan schade toebrengen aan pleisterwerk en schimmelvorming veroorzaken. Het gaat vaak gepaard met een muffe geur en een verhoogde luchtvochtigheid, die beide schadelijk zijn voor de gezondheid. Opstijgend vocht kan ook structurele schade aan gebouwen veroorzaken en moet daarom idealiter in een vroeg stadium worden behandeld.

Ons aanbod bij Vernast

Inspectie door een bouwkundige

Wij voeren enkel gekwalificeerde bouwkundigen onze inspecties uit, wat ons in staat stelt om 30 jaar garantie te bieden. Dit zorgt voor betrouwbare, nauwkeurige beoordelingen, vrij van verkoopbelangen.

Uitvoering binnen 8 weken

Wij stellen ons in om uw vochtproblemen snel en effectief aan te pakken. Wij garanderen dat de uitvoering van vochtbestrijding werkzaamheden start binnen 8 weken na goedkeuring. Zo zorgen we ervoor dat uw ruimte snel terug comfortabel en vochtvrij is.

Garantie tot 30 jaar

Een garantie van 30 jaar op vochtbestrijding benadrukt het vertrouwen in de duurzaamheid van de aangeboden oplossingen en de toewijding aan langdurige klanttevredenheid.

Voorstel op maat

Elk gebouw is uniek, en dat geldt ook voor de aanpak van vochtproblemen. Onze specialisten analyseren jouw specifieke situatie zorgvuldig en adviseren de optimale behandeling op maat voor jouw vochtuitdaging.

Plan uw Fysieke Inspectie
Boek uw Online Inspectie

Snelheid en Precisie in Elke Vochtinspectie

Vraag nu uw gratis expertise aan

Profiteer van onze gratis expertise ter plaatse, uitvoering binnen 8 weken, 30 jaar garantie en kosteloze na opvolging.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Contactgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, accepteert u ons gebruik van cookies.