Skip to main content

Waarom kiezen voor Vernast?

Profiteer van onze gratis expertise ter plaatse, uitvoering binnen 2 weken, 30 jaar garantie en kosteloze na opvolging.

Bouwindustrie van morgen

“Vernast is het synoniem voor duurzame progressie, efficiëntie en kwaliteit. Onze kern ligt in constante innovatie en educatie. Met onze expertise in geavanceerde bouw en creativiteit in marketing, zijn we de drijvende kracht achter de evolutie van de bouwindustrie”

Waar Vernieuwing en Duurzaamheid Samenkomen

Welkom bij Vernast, de pionier in vochtbestrijdingswerken. Onze naam, Vernast, weerspiegelt onze kernmissie: het brengen van vernieuwing en herstel in elk project dat we aanpakken.

Bij Vernast geloven we dat elke ruimte het potentieel heeft om getransformeerd te worden in een gezonde, duurzame omgeving. Onze expertise in vochtbestrijding is niet alleen een technische dienstverlening; het is een belofte van vernieuwing en welzijn voor uw ruimte. Elke opdracht is een kans om de kracht van innovatie te tonen en om ruimtes nieuw leven in te blazen.

Ons team van deskundigen zet zich in voor kwaliteit en duurzaamheid. We benaderen elk project met de precisie en aandacht die het verdient, gebruikmakend van de nieuwste technieken en materialen. Onze toewijding aan vakmanschap en klantrelaties maakt ons de vertrouwde partner in het herstellen en beschermen van uw woning.

452

Vochtvrije Woningen

16580

Totaal geïnjecteerde muren

97

Klanttevredenheidsscore
Vernast Group

Kunstenaars in vakmanschap

Kies voor Vernast, waar elk project synoniem staat voor precisie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn niet alleen experts in vochtbestrijding, maar ook uw partners in vertrouwen en kwaliteit. Met Vernast kiest u voor zekerheid en uitmuntendheid.

Boek nu u gratis expertise!

Kwaliteit & Vakmanschap

Onze focus ligt op topkwaliteit. We gebruiken de beste materialen en methoden voor duurzame, hoogwaardige resultaten.

Betrouwbaarheid & Consistentie

Vertrouw op onze consistentie en betrouwbaarheid. We leveren consequent kwaliteit bij elk project.

Maatwerk & Oog voor Detail

Elk project krijgt onze volledige aandacht. We zorgen voor oplossingen op maat, perfect afgestemd op uw behoeften.

Klanttevredenheid & Service

Uw tevredenheid is onze drijfveer. We bieden persoonlijke service en staan altijd klaar om aan uw wensen te voldoen.

Costumer Care

Support met een Stralende Glimlach

Onze klantensupport begint met een persoonlijke touch. Elk project wordt beheerd door een speciale projectverantwoordelijke. Deze professional is uw directe aanspreekpunt, iemand die uw visie begrijpt en ervoor zorgt dat alles vlot verloopt. We hechten waarde aan persoonlijke betrokkenheid, zodat u altijd weet bij wie u terecht kunt.

Bij Vernast begrijpen we dat financiële flexibiliteit belangrijk is. Daarom bieden we maatwerk afbetalingsplannen die zijn afgestemd op uw behoeften. U kunt investeren in uw project zonder financiële zorgen.

Ons team staat paraat om u te helpen bij premieaanvragen en het benutten van beschikbare voordelen. We willen ervoor zorgen dat u alle mogelijke voordelen kunt realiseren.

Plan uw Fysieke Inspectie
Boek uw Online Inspectie

Snelheid en Precisie in Elke Vochtinspectie

Een Vraag?
Zo Opgelost!

Vragen over vochtbestrijding? Bekijk onze FAQ voor snelle antwoorden. Voor meer hulp, bel onze expert op 036899065.

Opstijgend vocht?

Wat is opstijgend vocht?

Opstijgend vocht is grondvocht dat door de stenen in de muren wordt geabsorbeerd, vergelijkbaar met hoe een spons continu water opneemt. Het maakt de onderkant van muren, zowel binnen als buiten, steeds vochtiger en kan tot aanzienlijke schade leiden.

Oorzaak van opstijgend vocht

Opstijgend vocht kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende is het ontbreken van een effectieve waterkering, waardoor grondvocht via de fundering onbelemmerd in de muren kan trekken. Beschadiging of onjuiste plaatsing van een vochtscherm kan ook leiden tot problemen met opstijgend vocht.

Opstijgend vocht in binnenmuren

Vocht kan zowel in binnenmuren als buitenmuren optreden. Binnenmuren die last hebben van vocht kunnen leiden tot een ongezonde binnenomgeving, zoals een muffe geur, schimmelvorming, en loskomend pleisterwerk of behang. Muurinjectie is echter vaak een effectieve oplossing.

Gevolgen van opstijgend vocht

Optrekkend vocht kan schade toebrengen aan pleisterwerk en schimmelvorming veroorzaken. Het gaat vaak gepaard met een muffe geur en een verhoogde luchtvochtigheid, die beide schadelijk zijn voor de gezondheid. Opstijgend vocht kan ook structurele schade aan gebouwen veroorzaken en moet daarom idealiter in een vroeg stadium worden behandeld.

Ons aanbod bij Vernast

Inspectie door een bouwkundige

Wij voeren enkel gekwalificeerde bouwkundigen onze inspecties uit, wat ons in staat stelt om 30 jaar garantie te bieden. Dit zorgt voor betrouwbare, nauwkeurige beoordelingen, vrij van verkoopbelangen.

Uitvoering binnen 8 weken

Wij stellen ons in om uw vochtproblemen snel en effectief aan te pakken. Wij garanderen dat de uitvoering van vochtbestrijding werkzaamheden start binnen 8 weken na goedkeuring. Zo zorgen we ervoor dat uw ruimte snel terug comfortabel en vochtvrij is.

Garantie tot 30 jaar

Een garantie van 30 jaar op vochtbestrijding benadrukt het vertrouwen in de duurzaamheid van de aangeboden oplossingen en de toewijding aan langdurige klanttevredenheid.

Voorstel op maat

Elk gebouw is uniek, en dat geldt ook voor de aanpak van vochtproblemen. Onze specialisten analyseren jouw specifieke situatie zorgvuldig en adviseren de optimale behandeling op maat voor jouw vochtuitdaging.

Hoe kunnen we u helpen?

Profiteer van onze gratis expertise ter plaatse, uitvoering binnen 8 weken, 30 jaar garantie en kosteloze na opvolging.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Contactgegevens

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, accepteert u ons gebruik van cookies.