Skip to main content
Bel voor Snelle Hulp
Mail ons uw probleem

Ervaar een stressvrije Vochtbestrijding

Vernast Group

Uw Thuis, Onze Zorg

Vocht in uw huis kan leiden tot zowel gezondheidsproblemen als onnodig hoge energiekosten. Bij Vernast begrijpen we dat het welzijn van uw familie en uw portemonnee hand in hand gaan. Ontdek hoe onze oplossingen niet alleen uw muren droog houden, maar ook uw gezondheid en budget beschermen.

Boek nu u gratis expertise!

Kwaliteit & Vakmanschap

Onze focus ligt op topkwaliteit. We gebruiken de beste materialen en methoden voor duurzame, hoogwaardige resultaten.

Betrouwbaarheid & Consistentie

Vertrouw op onze consistentie en betrouwbaarheid. We leveren consequent kwaliteit bij elk project.

Maatwerk & Oog voor Detail

Elk project krijgt onze volledige aandacht. We zorgen voor oplossingen op maat, perfect afgestemd op uw behoeften.

Klanttevredenheid & Service

Uw tevredenheid is onze drijfveer. We bieden persoonlijke service en staan altijd klaar om aan uw wensen te voldoen.

Plan uw Fysieke Inspectie
Boek uw Online Inspectie

Snelheid en Precisie in Elke Vochtinspectie

Een Vraag?
Zo Opgelost!

Vragen over vochtbestrijding? Bekijk onze FAQ voor snelle antwoorden. Voor meer hulp, bel onze expert op 036899065.

Opstijgend vocht?

Wat is opstijgend vocht?

Opstijgend vocht is grondvocht dat door de stenen in de muren wordt geabsorbeerd, vergelijkbaar met hoe een spons continu water opneemt. Het maakt de onderkant van muren, zowel binnen als buiten, steeds vochtiger en kan tot aanzienlijke schade leiden.

Oorzaak van opstijgend vocht

Opstijgend vocht kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende is het ontbreken van een effectieve waterkering, waardoor grondvocht via de fundering onbelemmerd in de muren kan trekken. Beschadiging of onjuiste plaatsing van een vochtscherm kan ook leiden tot problemen met opstijgend vocht.

Opstijgend vocht in binnenmuren

Vocht kan zowel in binnenmuren als buitenmuren optreden. Binnenmuren die last hebben van vocht kunnen leiden tot een ongezonde binnenomgeving, zoals een muffe geur, schimmelvorming, en loskomend pleisterwerk of behang. Muurinjectie is echter vaak een effectieve oplossing.

Gevolgen van opstijgend vocht

Optrekkend vocht kan schade toebrengen aan pleisterwerk en schimmelvorming veroorzaken. Het gaat vaak gepaard met een muffe geur en een verhoogde luchtvochtigheid, die beide schadelijk zijn voor de gezondheid. Opstijgend vocht kan ook structurele schade aan gebouwen veroorzaken en moet daarom idealiter in een vroeg stadium worden behandeld.

Ons aanbod bij Vernast

Inspectie door een bouwkundige

Wij voeren enkel gekwalificeerde bouwkundigen onze inspecties uit, wat ons in staat stelt om 30 jaar garantie te bieden. Dit zorgt voor betrouwbare, nauwkeurige beoordelingen, vrij van verkoopbelangen.

Uitvoering binnen 8 weken

Wij stellen ons in om uw vochtproblemen snel en effectief aan te pakken. Wij garanderen dat de uitvoering van vochtbestrijding werkzaamheden start binnen 8 weken na goedkeuring. Zo zorgen we ervoor dat uw ruimte snel terug comfortabel en vochtvrij is.

Garantie tot 30 jaar

Een garantie van 30 jaar op vochtbestrijding benadrukt het vertrouwen in de duurzaamheid van de aangeboden oplossingen en de toewijding aan langdurige klanttevredenheid.

Voorstel op maat

Elk gebouw is uniek, en dat geldt ook voor de aanpak van vochtproblemen. Onze specialisten analyseren jouw specifieke situatie zorgvuldig en adviseren de optimale behandeling op maat voor jouw vochtuitdaging.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, accepteert u ons gebruik van cookies.